Полузащитникт на Ливърпул Доминик Собослай сподели своето мнение относно възможността мърсисайдци

...
Полузащитникт на Ливърпул Доминик Собослай сподели своето мнение относно възможността мърсисайдци
Коментари Харесай

Собослай: Искаме да спечелим всичките трофеи

Полузащитникт на Ливърпул Доминик Собослай сподели своето мнение по отношение на опцията мърсисайдци да спечелят четири трофея през сегашния сезон. Те към този момент победиха в шампионата за Купата на Лигата и не престават битката за купата в Англия, ФА Къп и Лига Европа. Утре " алените " одобряват Спарта (Прага) в реванш от осминафиналите на Лига Европа, откакто завоюваха първия мач с 5:1.

Ето какво е мнението на унгарския национал по тази тематика:

" Усещането е прелестно. Вече спечелихме един трофей, остават ни три. Искаме да спечелим всичките. Трябва да подхождаме мач за мач до края на сезона, тъй като ни остава дълъг, дълъг път, доста мачове. Всеки гледа към дуелите, не мислим по какъв начин ще приключи сезона ", съобщи.

Собослай приказва и за травмата, от която неотдавна се възвърне: " Вече не чувствам болежка. Надявам се това да остане по този начин. Това е най-лошото, което може да ти се случи - да си контузен и да не можеш да помагаш на тима. Гледаш по малкия екран или от трибуните ".

Накрая той показа и по какъв начин е минала акомодацията му към Ливърпул:

" Никога не е елементарно да пристигнеш в ново състезание, нов тим, нови играчи. Мисля, че ние, играчите, показахме като тим, че можем да реализираме съвсем всичко. Не сме приключен тим, само че сме на верния път. Имаме изцяло нова халфова линия, само че показахме, че сме подготвени ".

" I want to win all four "????

Dominik Szoboszlai on the title race and Liverpool's trophy hunt????
— Sky Sports Premier League (@SkySportsPL)  Клоп с радостни вести за Трент и Собослай
Клоп с радостни вести за Трент и Собослай

" Не мисля за финала на " Карабао Къп "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР